Logo De Drie MerriŽn Bekijk fotoalbum
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

Wij hebben op De Drie Merrien diverse betrouwbare ponies tot onze beschikking. op dit moment zijn dat:

                    

 1. Banner: een leuke zwartbonte ruin, geboren in 1999. Hij is lief op stal en met rijden ijverig maar bij vlagen eigenzinnig.
 2. Sander: onze SUPER fjord, geboren in 1995, geweldig lief karakter en hij kan nog springen ook
 3. Magnum:geboren in 1997,blonde vosmerrie. Kan eigenlijk alles,dressuur,springen,buitenrijden,super galop. Grote favoriet van vele kinderen.Op dit moment door Frederike in gebruik als wedstrijd pony. Komt nu uit in de klasse L springen, L2 dressuur en L samengesteld. TOPPONY!!!! 
 4. Ratina:Bruine merrie uit 1992, vindt rijden en springen prima, maar is erg onaardig tegen (vreemde) ponies, alleen Hamilton worden geduld.
 5. Hamilton:zwarte ruin van ca 152 hoog. Is de meest uitgekookte van de hele stal. Met een overtuigende ruiter kan hij alles , anders:niets!
 6. Diddl:12 jarige schimmelmerrie van 154 hoog. Zeer vriendelijk op stal, maar behoorlijk fanatiek met rijden, zeker met springen.
 7. Dior: een grote bruine merrie, ca 155 m hoog. Zeer relaxed karakter, is een van de weinige ponies die probleemloos met iedereen voorop loopt
 8. Winston: een ouwe trouwe. Is geboren ongeveer in 1985 als harddraver, maar die carriere was mislukt. Hij maakte een carriere switch naar het manege leven en voldoet nog steeds prima. Is altijd lief en geduldig op stal.
 9. Nouri: een arabische merrie geboren in1991. Kan netjes dressuur lopen en is ontzettend vriendelijk zowel met rijden als op stal.
 10. Goofy: een bruine ruin van ca 150 m hoog. Is zeer eigenzinnig, de vraag blijft altijd; doet ie het of doet ie het niet? Kan zowel dressuur als springen, maar hij geeft het niet cadeau.
 11. Doerak: een vos ruin van ca 140 hoog. Geboren op De Drie Merrien in 1993, zijn moeder is Ramona. Is een echte doerak, heeft een geheel eigen gevoel voor humor. Echt de Andre van Duin onder de ponies.
 12. Sjakie: een mooie bonte ruin van ca 138 hoog. Is ijverig, maar soms wat nerveus. Springt prima maar heeft absoluut geen behoefte aan knuffels of poets toestanden. Is graag op zichzelf. Was in de wei de beschermheer van Astrid.
 13. Youri: kleine eigenwijze opdonder, mooie roan kleur, kan super springen maar en vind zichzelf GEWELDIG
 14. Kelpie: kruising welsh xshetlander. Denkt als een shetlander:dus eigenzinnig en listig. Is gek op kinderen maar met volwassenen heeft ze helemaal NIKS
 15. Paso Doble: Vos ruin uit 2007, vriendelijke en zeer goed in springen.Wil alles zolang je maar niet aan zijn hoofd friemelt, dat gaat hem te ver 

 

 foto; sander met mylla

 

  Gastenboek
Manege nieuws
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


Totale nieuwsoverzicht...