Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

Janette Bouwman

Geboren in 1964, op 9 jarige leeftijd begonnen met paardrijden. Sindsdien niet te stoppen. Na de middelbare school de instructeurs opleiding gevolgd in Deurne met als stage leermeesters Uulke van Meeteren (springen en algemene kennis) en Sjef Janssen (dressuur en niet opgeven).

Na haar opleiding gewerkt op diverse stallen als bereiter en daarnaast altijd veel free-lance lesgegeven. Sinds  juni 1997 gevestigd in Broek in Waterland. Daar heeft zij samen met Rinus Tuin een jeugd-manege annex pensionstal. Daarnaast staan er altijd enkele paarden voor Janette om af te richten en uit te brengen op wedstrijden. Na een gedegen opleiding volgt dan de verkoop van deze paarden.

Tientallen paarden hebben zo al hun weg gevonden over de hele wereld, enkele oude bekenden zijn: Ibsen (Ulft x Symphonie), ZZ-licht verkocht naar Spanje, Lotto (Ramiro x Nimmerdor),ZZ-licht, verkocht naar USA, Oeligun (Jazz x Roemer),Lichte Tour , verkocht in NL, Pavarotti (Ferro x Saros), Zware Tour, verkocht naar Duitsland, Santodomingo (Krack C x Ferro) Z2 verkocht in NL.

Naast het runnen van haar bedrijf, het rijden van haar paarden en de zorg voor Frederike (geboren 2003) is Janette  beschikbaar voor training, lessen en clinics en hat africhten en evt uitbrengen van uw dressuurpaard . Ook het klaarmaken van paarden en ponies voor verkoop is op De Drie Merrien mogelijk..

Sinds 2009 komt Janette in de dressuur uit voor Kazakhstan. In 2014 reed zij voor Kazakhstan mee op de Wereldruiterspelen ( WK ) in Caen en op de Asian Games in Inchion , Zuid-Korea. Zij reed daar met haar top-paard V-Power (2002, Metall x Michelangelo).

 

 


Janette met V-Power op het NK dressuur Grand-Prix in Hoofddorp.


V- Power wint in het Franse Videauban!                                             Trouwe vriend Pavarotti, verkocht naar de Filipijnen.

          

 

  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...