Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

20 Juni 2010 - Zeer geslaagde Westernspelletjes dag(foto)

20 juni was het eindelijk zover. Op De Drie Merrien werd de westernspelletjesdag gehouden. Vele ruiters en amazones waren aanwezig, vaak zeer fraai verkleed als cowboy of indiaan. Er werd opgewarmt met een heuse linedance oefening waar alle deelnemers ann meededen. Daarna was het tijd voor de spelletjes,oa hoefijzergooien, zaklopen met spekhappen, estafette met Ramona (bloedsnel!) en behendigheid met Nouri. Ook was er een (niet helemaal meewerkend) springkussen/zeephelling.  Tussendoor werd er nog gegeten en gedronken.

Aan het einde van de dag was er een zeer leuke western demonstratie verzorgd door Bobby (11 jaar) met haar mooie paard Teejee. Zij liet onderandere zien hoe je stuurt , stopt en snelheid maakt op de western manier. Spectaculair waren de snelle spins. Alle kinderen zaten ademloos te kijken.

De prijzen voor de bestgekleede deelnemer gingen naar Jordy als cowboy en Elaine als indianenmeisje. Gezien het succes van deze dag, zal er volgend jaar zeker iets soortgelijks komen, let altijd goed op het bord in de kantine en de nieuwsbrieven.<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...