Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

26 Juni 2010 - Super mooie wedstrijd in Hoofddorp

Zoals ieder jaar was ook dit jaar het concours in Hoofddorp weer de mooiste wedstrijd van het jaar. Mooi weer, super terrein, volle rubrieken en goede prestaties van onze ruiters.

Op vrijdag ging Lotte als een speer in de L2 met haar Arilla, ze wonnen 1 proef met 189 en behaalden in de andere proef 180 punten. Zaterdag begon de dag al vroeg voor Robin en Tiberion, ze waren gelukkig wel goed wakker en behaalden maar liefst ruim 66 % in de klasse Z2 (Hoefslagcup). Ook in de kur, die Robin de dag voor de wedstrijd nog even had veranderd kwamen ze goed voor de dag, dik 65 % en een goed gevoel waren het resultaat. Toen was het de beurt aan Janette met Santander . Santander had totaal geen last van de warmte en liep een beste proef, hij kwam net een haartje hoger uit als Tiberion, ook dik 66%. In de kur liep het iets minder, met onder andere een bok in de uitgestrekte galop en tactfouten in de draf. De jury wist niet helemaal wat ze er mee aan moest , de een gaf 69 % de ander 61%. Net als Robin kwam Janette hier uiteindelijk uit op dik 65%.

De uiteindelijke winnaar in het Z2 was een oude bekende, Michigan , ca 6 weken geleden verkocht door De Drie Merrien aan Chiara Prijs ,behaalde maar liefst 70% en won de proef. Janette werd uiteindelijk 4e en robin 5e. Allemaal blije gezichten daar in Hoofddorp.

Een ander leerling van Janette, Susanne Augustijn en haar Sunfire behaalden nog een mooie score van 212 punten in het Z1 en mocht ook opdraven voor de prijsuitreiking.

Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. (Ook alle fans en toeschouwers die speciaal voor ons waren gekomen bedankt! Altijd super als jullie er zijn.)

 <<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...