Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

14 Dec. 2008 - 13 december:Goede zaterdag

Op zaterdag 13 december was het een drukte van belang op De Drie Merrien.

Allereerst moest Pim met zijn Diesel springen in Lisse. In de klasse L reden zij het eerste parcours foutloos , tijdens het tweede parcours viel er helaas een balkje. Maar toch weer 3 winstpunten voor dit sterke team.

 

Dan was er op de manege de oefendressuur wedstrijd. Ascha, Robbin, Sera, Lotte en Robin reden allemaal een proef die werd beoordeeld door de KNHS jury Corine van Rooij. Naast de jury nam ditmaal geen schrijfster plaats maar een enthousiaste aanhang met videocamera, die de hele proef met het jurycommentaar kon filmen. Na de proef gaf de jury de combinaties nog enkele tips mee voor een volgend optreden. Iedereen had zijn paard er mooi voor staan en de dames stelden hun paarden veelbelovend voor. Op naar de echte wedstrijden!

's Avonds om 10 uur moest Janette ,als afsluiting van deze lange dag, nog met Woodstock naar Oudkarspel om daar een kur op muziek te rijden. Tijdens het losrijden was Woodstock lekker fris (beetje te), maar in de proef was hij SUPER!. Hij liep als de brandweer en was toch relaxed, verreweg zijn beste kur tot nu toe. De jury was ook enthousiast en beloonde de proef met maar liefst 71 %, wat goed was voor de overwinning. Janette won ook nog de Kleitroffee voor de beste artistieke prestatie. Volgeladen met prijzen reden ze naar huis. Oa een deken, een sjabrak, een zak wortels, een waardebon en natuurlijk DE KLEITROFFEE!!!

Veel drukte dus, maar vooral ook heel veel paardenpret op deze ijskoude zaterdag.<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...