Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

25 Sept. 2011 - Unique en Unique goed bezig

Op 25 september waren er weer diverse wedstrijdactiviteiten, en sommige waren best spannend!

Zo reed Jessie met haar Unique de eerste keer mee in de klasse M1. Dit liep meteen lekker, twee maal eerste en gelijk ook maar een winstpunt. Een super flitsende start dus!

En over flitsend gesproken. Su reed met haar Unique voor het eerst een samengestelde wedstrijd. Met een foutloze cross, een goede dressuurproef en 1 balkje in de springproef mag ook dit debuut beslist flitsend genoemd worden. Er waren veel fans naar Su gaan kijken , die voor de gelegenheid zelfs een waar spandoek voor Su en Unique hadden gemaakt. . Su kwam razend enthousiast thuis, deze eerste winstpunten zullen vast en zeker een vervolg krijgen.

Janette was de 24e met V-Power naar Velsen. V-Power liep superfijn door de proef heen en Janette en zelfs Rinus waren erg blij met het getoonde. Helaas was de jury minder blij en bleef de score steken op bijna 63. Wat na de laatste prestaties een teleurstellende score was. Gelukkig was VeePee helemaal niet teleurstellend en lijkt zich helemaal als een (top)dressuurpaard te ontwikkelen.<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...