Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

06 Jan. 2013 - Super wedstrijd in Wormerveer

Op 5 januari was in Wormerveer het traditionele Oliebollenconcours. Voor de ponies is dit nog extra leuk, want het tweede parcours mogen de kinderen verkleed. Iedereen had enorm zijn best gedaan.

Magnum als my little pony eenhoorn en kelly als zorro. Knappers! Magnum als my little pony eenhoorn en kelly als zorro. Knappers!

Maar er moest natuurlijk ook nog worden gesprongen.

Kelly reed met Buster een mooi foutloos B parcours waarmee ze een tweede prijs behaalde. Daarna reed Fre  magnum foutloos door de L heen, ook de barrage ging fout;oos . In de middag gingen de kinderen verkleed de ring in , Magnum ging als Eenhoorn foutloos rond hij sprong zelfs de moeilijke joker hindernis moeiteloos. Buster ging als paard van Zorro super in de rondte, alleen de joker hindernis werd door hem niet gewaardeerd. Kelly koos bij nader inzien voor de 'gewone'hindernis en dan huppelde Buster zo overheen. Aan het eind van de dag werd er een algemeen klassement opgemaakt over beide parcoursen en de verkleed beoordeling. Frederike en Magnum bleken de overall winnars van de B en L klasse en mochten de wisselbeker en een deken mee naar huis nemen. Stoer! Het was een superleuke dag met topprestaties van de meiden en hun vosjes!!!!!!<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...