Logo De Drie MerriŽn Bekijk fotoalbum
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

06 Jan. 2013 - Super wedstrijd in Wormerveer

Op 5 januari was in Wormerveer het traditionele Oliebollenconcours. Voor de ponies is dit nog extra leuk, want het tweede parcours mogen de kinderen verkleed. Iedereen had enorm zijn best gedaan.

Magnum als my little pony eenhoorn en kelly als zorro. Knappers! Magnum als my little pony eenhoorn en kelly als zorro. Knappers!

Maar er moest natuurlijk ook nog worden gesprongen.

Kelly reed met Buster een mooi foutloos B parcours waarmee ze een tweede prijs behaalde. Daarna reed Fre  magnum foutloos door de L heen, ook de barrage ging fout;oos . In de middag gingen de kinderen verkleed de ring in , Magnum ging als Eenhoorn foutloos rond hij sprong zelfs de moeilijke joker hindernis moeiteloos. Buster ging als paard van Zorro super in de rondte, alleen de joker hindernis werd door hem niet gewaardeerd. Kelly koos bij nader inzien voor de 'gewone'hindernis en dan huppelde Buster zo overheen. Aan het eind van de dag werd er een algemeen klassement opgemaakt over beide parcoursen en de verkleed beoordeling. Frederike en Magnum bleken de overall winnars van de B en L klasse en mochten de wisselbeker en een deken mee naar huis nemen. Stoer! Het was een superleuke dag met topprestaties van de meiden en hun vosjes!!!!!!<<< Overzicht
  Gastenboek
Manege nieuws
19-12-2016
prijswinnaars springwedstrijd 18 dec
Lees meer...

24-02-2015
Lesprogramma springdag
Lees meer...

08-12-2014
BEHENDIGHEIDSWEDSTRIJD EN SPRINGEN
Lees meer...


Totale nieuwsoverzicht...