Logo De Drie MerriŽn Bekijk fotoalbum
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

15 Aug. 2013 - Frederike en Magnum rijden eerste Eventing

 

Op zondag 11 augustus reden Frederike en Magnum in Wieringenmeer hun eerste Eventing wedstrijd. Dit houdt in dat je op 1 dag met je pony een dressuurproef, een springparcours en een crosscountry rijdt.

Als eerste moestFre de dressuurbaan in, Fre was niet helemaal met dressuur bezig (in haar hoofd was ze al aan het crossen) en reed een wat slordige proef die 168 punten opleverde. Daarna werd het al leuker want het spring parours was aan de beurt. Hier draaiden Magnum en Fre hun hand niet voor om en ze reden makkelijk foutloos rond.

Na het springen is er de eerste veterinaire keuring, het hart van je pony wordt gecontroleerd en er wordt gekeken of je pony goed rgelmatig loopt (mag uiteraard niet kreupel zijn voor de cross. Magnum werd op alle fronten oke bevonden en dus mocht ze de cross in. Het was een parcours van ca 2 km door het bos met allerlei hindernissen waaronder ook een waterhindernis. Fre had het gas er goed op en reed in een turbo tijd foutloos rond.

Toen moest Magnum weer langs de dieren arts (alles oke gelukkig) en toen wachten op de uitslag. Frederike en Magnum werden eerste en kregen een waardebon plus nog een flink geld bedrag. Wat een topcombinatie!Gefeliciteerd!!!!!!<<< Overzicht
  Gastenboek
Manege nieuws
19-12-2016
prijswinnaars springwedstrijd 18 dec
Lees meer...

24-02-2015
Lesprogramma springdag
Lees meer...

08-12-2014
BEHENDIGHEIDSWEDSTRIJD EN SPRINGEN
Lees meer...


Totale nieuwsoverzicht...