Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

15 Febr. 2009 - Warrig weekend, Robin maakt veel goed

In het weekend van 14 februari waren in Benningbroek de regio kampioenschappen van Noord Holland. Janette was daar met twee paarden vertegenwoordigd maar kon geen potten breken.

Woodstock kreeg in de klassieke proef een storing die hem zwaar werd aangerekend, in de kur liep hij fantastisch, bij de heer de Haas verschenen er weer een 9 en enkele 8-en op de protocol, de andere jury kwam niet verder dan enkele 7-ens. De totaalscore bij beide juryleden verschilde daardoor bijna 7 % wat niet echt een fijn gevoel geeft.

Calimero liep twee fatsoenlijke proeven en wist nog reservekandidaat voor Wanroij te worden. Al met al hield Janette aan de wedstrijd een vreemd gevoel over, over de hele linie was de jury van de beide proeven het behoorlijk oneens, maar ja dat is dressuur.

Devolgende morgen moest Robin met har Rinze rijden in Broek in Waterland bij Stal Baco. Ook Robin had een vreemd begin van de dag, want door een misverstand stond ze twee uur te vroeg klaar om aan haar proeven te beginnen. Toen eerst maar weer terug naar huis om enkele uren later vrolijk weer alles van stal te halen. Robin liet zich door al deze extra drukte echter niet van de wijs maken en scoorde maar liefst 227 punten voor allebei de proeven, 4 winstpunten en twee eerste prijzen erbij dus voor deze top-combinatie.<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...