Logo De Drie MerriŽn Bekijk fotoalbum
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

13 Apr. 2009 - Goede Paas in Aerdenhout

Op tweede paasdag was er op het mooie terrein in Aerdenhout een dressuur en springwedstrijd. Janette en Robin S waren van de partij.

Janette moest al om kwart over 9, lekker vroeg uit de veren dus. V-Power was goed bij de les en behaalde een tweede en een eerste plek met 205 en 206 punten. Als er in de galop nog wat meer rust komt zullen ook de scores nog zeker verder stijgen.

Robin liet met Rinze avontuurlijke proeven zien, zeer goede momenten werden afgewisseld met hier en daar een bok. Omdat de hoogtepunten toch wel in de meerderheid waren viel de score goed uit; ruim 63 en ruim 61 %, goed voor twee oranje rozetten. Robin had ook haar knappe Tonda (wedstrijdnaam Tiberion) mee, in de eerste proef was de combinatie nog niet op zijn best, bovendien reed Robin (weer) twee dure extra voltes, 209 min 6 strafpunten was de zure eindscore. In de tweede proef liep hij naar onze mening top, de stand bleef echter steken op 213, wat volgens ons wat zuinig was, hiermee behaalden zij de 4e plek.

Pim en Diesel waren ook actief, maar dan in de springring in Monnickendam. Zij reden twee foutloze parcoursen en waren in het win or loose zelfs de enige combinatie die met gewonnen geld naar huis ging.

Voor alle fans: zondag 26 april is er weer een dressuurwedstrijd in Aerdenhout, zie ook www.nhrv.nl.

 <<< Overzicht
  Gastenboek
Manege nieuws
19-12-2016
prijswinnaars springwedstrijd 18 dec
Lees meer...

24-02-2015
Lesprogramma springdag
Lees meer...

08-12-2014
BEHENDIGHEIDSWEDSTRIJD EN SPRINGEN
Lees meer...


Totale nieuwsoverzicht...