Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

10 Mei 2009 - Winstpunten op 10 mei

Op 10 mei waren er drukke wedstrijdactiviteiten bij de De Drie Merrien ruiters.

Als eerste verscheen Pim met zijn mooie Diesel in Aerdenhout aan de start. Hij reed met Diesel een foutloos L parcours en ook een foutloze barrage en mag nu officieel M starten. Klasse!

Daarna moest Janette , ook in Aerdenhout dressuren. Met V-Power won ze de tweede prijs met 209 punten, met Woodstock mocht ze de derde prijs ophalen met 207 punten.

De volgende starters waren Lotte I met Anky en Robbin B met Euforie. Euforie werd erg enthousiast door de hele entourage waardoor Robbin niet echt aan paardrijden toe kwam. Een hoge klassering zat er deze keer helaas niet in. Anky liet zich echter niet van de wijs brengen en liep twee nette proeven. De tweede proef werd zelfs gewonnen met 187 punten. Top!

Laat op de dag moest ook Su Mes met Unique nog dressuren, net als Robbin en Lotte bij Stal Baco in Broek. Su schijnt het dressuren in de vingers te hebben, want ze kwam thuis met twee eerste prijzen en 187 en 182 punten. Gaat helemaal goed dus.

Zaterdag moest er nog een ouwe vriend van Janette optreden, ook in Aerdenhout. Tristan werd met zijn huidige baasje Pieter 2e en 4e in het ZZ-Licht en mogen nu eventueel over naar het ZZ-Zwaar. Pieter moet alvast maar beginnen met sparen voor een lange jas. Stoer!<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...