Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

01 Aug. 2009 - Frederike en Yvette in vorm

Op 1 augustus was er op het terrein van de Beemsterruiters een groot Concours Hippique georganiseerd. Er was van alles te doen. Springen, dressuur, viertallen en bixie.

In de Bixie rubrieken was Frederike (6 jaar) zeer goed bezig. Bij het springen werd ze op Magnum 3e door het rijden van een foutloos parcours. Voor de dressuur had ze Harley gezadeld, Harley was nog wat afgeleid door de schapen die naast de ring liepen, maar fre hield hem goed aan de gang en wist de rubriek te winnen met maar lieffst 79 punten. Er waren voor alle deelnemers leuke prijzen, zoals een appel voor de pony, snoep voor de amazones , een mooie rozet en ook nog een nieuwe borstel. Niet alleen goede prestaties maar ook een echte leuke wedstrijd.

Yvette Eveleens, een trouwe leerling van Janette ,wist ook indruk te maken. Met haar Ultrafox (v Krack C) behaalde zij in de M2 maar liefst 214 punten, uiteraard goed voor een eerste prijs, in de tweede proef mocht deze combinatie ook nog eens het rode lint ophalen! Een echte topdag!<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...