Logo De Drie MerriŽn
   
Contact
Belmermeer 1a, 1151 ED
Broek in Waterland

Tel.: 06 - 54 98 37 67
 

13 Sept. 2009 - OPEN DAG groot succes

Voor iedereen die niet op onze Open Dag is geweest: we kunnen in alle bescheidenheid stellen dat je wat hebt gemist.

Het weer en de sfeer was TOP. De demonstraties waren zonder uitzondering prima. Als eerste was daad Robin die door omstandigheden op de pony van Pim reed. Robin en Diesel konden het echter prima vinden en zij vlogen met gemak en in een mooie stijl over de hoogste hindernissen.

Daarna maakte Kobus een onvergetelijke indruk. Deze 950 kilo zware Bels liet zin dat niet allleeen gestroomlijnde paardjes goed kunnen dressuren. Jeannette Spelt, de eigenaresse van Kobus liet zeer enthousiast zien dat een Bels ook zijn mannetje staat in de dressuurring.

Vanuit de Hollandsche manege in Amsterdam kwam Justus Valk (19) met zijn paard een spectaculaire demonstratie geven. Hij rijdt met zijn paard samengestelde wedstrijden op internationaal niveau en liet even zien hoeveel vertrouwen ruiter en paard in elkaar hadden. De combinatie sprong onder andere over een pick-nic tafel, een vlag en een tafel waar twee dames aan zaten te eten (lees :stressen). De sympathieke ruiter en zijn paard maakten grote indruk.

Dan was er nog de vrijheidsdressuur van Kim en Gelimer, Gelimer is een Arabische hengst van 14 jaar  die onder andere Z2 dressuur loopt, maar ook uitkomt in endurance wedstrijden. Nu liet hij zich van een geheel andere kant zien. Liggen, knielen, stijgeren, Spaanse pas, hij deed het allemaal, en met verve.

Daarna was het de beurt aan Woodstock, de 9 jarige Weltmeyer deed alsof hij iedere dag in zo'n entourage liep en deed onverstoorbaar dat waarvoor hij is aangenomen: dressuur. Na een korte ineliding liep hij samen met Janette enn kur op muziek.

Ik wil iedereen die heeft geholpen, zij die hebben opgetreden, maar natuurlijk ook iedereen die is geweest bedanken voor een geweldige middag. Hoe wij dit niveau ooit moeten evenaren baart me nu al kopzorgen! Mocht er iemand mooie digitale plaatjes hebben dan graag naar mij mailen. Kunnen ze op de site.<<< Overzicht
  Gastenboek
16-12-2018
Frederike & Lets Dance foutloos in cross van Exloo!
Lees meer...

15-12-2018
Clinic Marco Sas groot succes!
Lees meer...

09-12-2018
Springwedstrijd in Weesp
Lees meer...


...